In onze school werken we met een beperkte capaciteit. Er zijn slechts vijf klaslokalen in onze school. De kinderen zitten dus altijd met twee leefjaren in één klas.
In de kleuterjaren werken we met 10 kinderen per geboortejaar.
In de lagere afdeling met 20 kinderen per graadklas.
Net als alle scholen in onze gemeente Wevelgem houden we ons aan de wettelijke afspraken tussen alle scholen omtrent inschrijvingen. Deze worden jaarlijks gepubliceerd in de gemeentekrant en Wevelgemse ouders met een peuter worden ook nog eens per brief verwittigd door de gemeente. Alle info over inschrijvingsbeleid in de gemeente Wevelgem, vind je op de site http://www.naarschoolinwevelgem.be. Ook nieuwe inschrijvingen gebeuren via die site.
Alle ouders die informatie vragen omtrent inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 056/42 80 49 worden op een info-avond uitgenodigd. Capaciteit van de levensboom Wevelgem schooljaar 2019-2020

• geboortejaar 2017 : 2 kinderen (nog in te schrijven vanaf maart 2019)
  • geboortejaar 2016 : 10 kinderen (1 vrije plaats )
  • geboortejaar 2015 : 10 kinderen (volzet)