Organiseert u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een ruime, lichtrijke, kindvriendelijke feestzaal? Dan bent u bij de Levensboom Wevelgem aan het juiste adres.  

U kunt bij ons terecht voor feesten als: 

  • Communie- of lentefeesten 
  • Ontbijt- of eetfestijnen 
  • Babyborrels 
  • Familiefeesten 

Doordat onze zaal omringd is met buren, is luide muziek (die buiten hoorbaar is) niet toegestaan 

Een meer kindvriendelijke feestzaal dan deze zal u waarschijnlijk niet vinden. Binnen is er ruimte zat en kunnen ze zich naar hartenlust uitleven. Je kan ook een springkasteel bijhuren voor een kleine meerprijs van €75, deze dient wel binnen gebruikt te worden. Maar ook buiten is er van alles voor de kleine medemens onder ons. De afgesloten speelplaats biedt heel wat ruimte en mogelijkheden. De speeltoren, zandbak tot zelfs het buitenpodium kunnen allemaal door de kindjes gebruikt worden.  

Afhankelijk van de periode wanneer je de zaal huurt, herfst/winter/lente/zomer kunt u een deel van de zaal verwarmen. Er is een keuken die voorzien is van al het nodige materiaal. Wens je toch zelf materiaal mee te brengen dan kan en mag dit zeker. Ook foodtrucks zijn meer dan welkom.  

De zaal kan gehuurd worden voor een weekend (van vrijdagavond tot zondagavond) aan €225. Op losse feestdagen kan de zaal ook gehuurd worden aan een dagprijs van €150. Extra’s als receptietafels en springkasteel zijn niet in deze prijs inbegrepen.  

Wenst u een rondleiding? Contacteer ons gerust op onderstaand mailadres. Zo kan je al eens de sfeer van onze locatie aanvoelen en kijken welk materiaal er allemaal voorhanden is. Check zeker op voorhand eens onze online kalender of de gewenste datum nog beschikbaar is.  

Contact voor verhuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Search